МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

 

ДБН Мобил Електроник врши продажба на нови и користени мобилни телефони. Кај нас и за користените телефони добивате гаранција.

Работиме и на принципот ’старо за ново’, односно замена на мобилни телефони .

Вршиме и откуп на нови и користени мобилни телефони по навистина поволни цени.

 

 

 

 

Нови Iphone 5 со најдобри цени

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LG T385  мал и згоден телефон супер сочуван

 

 

 

 

 

 

 

Нокиа Asha 300 нов мобилен телефон

 

 

 

 

 

LG L3 нов мобилен телефон

 


 

Нокиа Asha 200 со две сим картички нова неодпакувана